0
Fudbal
Dejan Stanković

Dejan Stanković (FOTO: YouTube/X)

DEJAN STANKOVIĆ U AGONIJI: Sin slavnog fudbalera završio u bolnici! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.24 u 16:08

Stanković se javio na društvenim mrežama

Nakon što je legenda srpskog fudbala, Dejan Stanković, obratio se navijačima Ferencvaroša, javnost je zapanjila vest da je njegov sin Stefan završio u bolnici.

Stanković je emotivno poručio navijačima da neće biti u mogućnosti da predvodi tim u narednom meču, ostavljajući mnoge u nedoumici o razlozima ovog neočekivanog povlačenja.

– Zdravo svima, želim da poručim da sam u Milanu sa sinom koji je u bolnici već tri dana. Ima veoma važnu „utakmicu“, moramo da budemo zajedno i da igramo zajedno. Nadam se da ćemo u naredna tri-četiri dana dobiti sve rezultate kako bi počeli rehabilitaciju.

Nažalost, neću sutra biti na klupi, ali verujem u moje igrače, u moj klub, u sve u stručnom štabu. To je samo jedna utakmica, ali imam jednu važniju sa svojim sinom. Porodica je na prvom mestu u ovom slučaju.

Iako Stanković nije pružio detalje o zdravstvenom stanju svog sina, njegovo odsustvo s klupe Ferencvaroša izazvalo je talas spekulacija među navijačima i sportskom javnošću.

24
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter