0
Evroliga
KK Crvena zvezda - KK Partizan

FOTO: Starsport

ZVEZDA I PARTIZAN SAZNALI DOBRE VESTI: Čuveni novinar tvrdi da će večiti i naredne sezone igrati Evroligu!

Objavljeno: 12.04.24 u 09:33

Zvezda i Partizan nisu uspeli da se plasiraju u završnicu Evrolige

Iako nisu uspeli da se plasiraju dalje od regularnog dela Evrolige ove sezone, Partizan i Crvena zvezda su prema rečima poznatog novinara Arisa Barkasa, urednika specijalizovanog košarkaškog portala „Eurohoops“, glavni kandidati za specijalne pozivnice za narednu takmičarsku godinu.

Barkas je putem društvene mreže „X“ istakao da bi bilo veliko iznenađenje ukoliko ove dve ekipe ne bi dobile pozivnice, naglašavajući važnost njihovog rivalstva za Evroligu.

Evroligi su potrebna rivalstva poput onog između Partizana i Zvezde – dodao je Barkas, što je dodatno „zapalilo“ javnost u Srbiji i podstaklo brojne spekulacije o budućnosti ove dve ekipe u evropskim takmičenjima.

Zvanična odluka Evrolige još uvek nije saopštena, pa ostaje da se vidi šta će se na kraju desiti i da li će Partizan i Crvena zvezda dobiti pozivnice za narednu sezonu Evrolige. Očekuje se da će navijači i ljubitelji košarke sa nestrpljenjem iščekivati konačnu odluku.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter