0
Lifestyle
Elseid Hisaj

FOTO: Printscreen/Instagram

ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Albanac umalo živ izgoreo u svom preskupom Ferariju! (FOTO)

Objavljeno: 12.04.24 u 14:34

Albanac je imao više sreće nego pameti

Albanski fudbaler Elseid Hisaj doživeo je dramatičan incident ovog ponedeljka kada mu se automobil zapalio tokom vožnje.

Tridesetogodišnji igrač Lacija potvrdio je ovu informaciju u izjavi za italijanske medije, izražavajući zahvalnost što je prošao bez povreda.

Nakon incidenta, Hisaj se obratio svojim pratiocima putem društvenih mreža, delujući zahvalno i olakšano što je izbegao ozbiljnije posledice. Ovaj dramatični događaj svakako je izazvao zabrinutost kod njegovih navijača i pristalica.

Ćao svima, jutros su neki mediji preneli vest o događaju koji se desio pre nekoliko dana. Želim da naglasim da sam dobro, kao i osobe koje su bile sa mnom. Kvar na automobilu izazvao je početak požara dok sam vozio ulicom, odmah sam primetio situaciju i zaustavio se, srećom, bez ikakve štete na ljudima ili drugim vozilima. Nije bilo saobraćajne nesreće, jasno je da je sve u redu i koncentrisan sam na večerašnju utakmicu. Hvala svima na vašim porukama – napisao je Hisaj.

On je za saputnika imao svog tasta, ali na svu sreću sve se dobro završilo po njih dvojicu. Prema izveštajima, Hisajev Ferari vredeo je 160.000 evra.

Albanski internacionalac je tokom karijere nosio opremu Napolija, kao i Empolija. Za reprezentaciju svoje zemlje dao je dva gola na 82 utakmice.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Elsi ⚽️⚽️ #23 🔴⚫️ #4 (@elsihysaj)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter