0
Fudbal

Pep Gvardiola (FOTO: Manchester City/X)

GVARDIOLA JASAN: ‘Ako igrač ne želi da igra, onda neće igrati, jednostavno!’

Objavljeno: 12.04.24 u 23:50

Španac objasnio neke stvari.

Definitivno jedan od stubova Mančester sitija jeste Rodri koji svojim partijama održava ‘Građane’ i bez koga mašinerija Pepa Gvrardiole ne može da se zamisli. Njegov gol je doneo i titulu u Ligi šampiona protiv Intera, ali je u ostalim utakmicama pokazao veliku požrtvovanost.

Rodri je ove sezone propustio četiri utakmice i to zbog suspenziju. Međutim, svakom fudbaleru je potreban odmor, a Španac upravo to tražio od Gvardiole posle meča sa Real Madridom. Strateg akutelnog prvaka Evrope je na konferenciju za medije govorio o svom defanzivcu.

-Ako igrač ne želi da igra, onda neće igrati, jednostavno – jasan je Pep i dodao:

-Pogledajte naše utakmice i shvatićete. Toliko je važan. Imam osećaj da je u utakmicama kada je bio umoran, kao protiv Kristal Palasa i Real Madrida, bio bolji u drugom poluvremenu. Više trči i preciznije dodaje. Ovo je više mentalni nego fizički umor. Igra se na svaka tri dana. Naravno da je umoran, igra mnogo minuta – istakao je Gvardiola.

Rodri ima učinak od osam golova i 12 asistencija na 41 meču ove sezone.

BONUS SADRŽAJ:

GROBARI PO KO ZNA KOJI PUT DOKAZALI VERNOST: Partizan ponovo najegledaniji u Evropi!

 
0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter