3
Evroliga
Matijas Lesor

Mathias Lessort, #26 of Panathinaikos Athens, Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Alen Smailagic, #9 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Aleksa Avramovic, #4 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Balsa Koprivica, #5 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Panathinaikos Athens Istanbul at Stark Arena on November 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVINAR SPUSTIO LESORA NA ZEMLJU: Centar isfrustriran zbog eliminacije Partizana, pa za sve okrivio Zvezdu, a onda je dobio brutalan odgovor!

Objavljeno: 12.04.24 u 13:56

Lesor je možda previše ostrašćen u celoj priči

Matijas Lesor, igrač Crvene zvezde, izrazio je veliko nezadovoljstvo nakon poraza svog tima od Anadolu Efesa u Istanbulu, istakavši da je Zvezda varačla u tom meču, što je izazvalo burne reakcije kako među navijačima tako i među novinarima.

Nakon što je Kevin Panter, kapiten Partizana, komentarisao poraz Zvezde, Lesor je reagovao tvrdnjom da je Zvezda varala u tom meču, uz komentar da „karma ku*va“ i da se to vraća.

Njegov komentar izazvao je reakcije, pa mu je tako odgovorio italijanski novinar koji je frilenser – Marko Paljarićo, koji je istakao da ne može da veruje da su Lesor i Panter zaista verovali da već eliminisana Zvezda može da pobedi tim koji je igrao utakmicu sezone.

Potom je usledila reakcija Lesora koji je uporedio njhovu utakmicu protiv Albe.

Naša utakmica protiv Albe je bila u istom kontkstu. Poslednji tim u ligi, bez svojih najboljih igrača koji su povređeni, bez ičega za šta bi igrali, a mi igramo za prva četiri mesta, a oni su pokušali da se bore i da odigraju sa PONOSOM – poručio je Lesor.

Novinar mu nije ostao dužan, pa je dodatno odgovorio Lesoru.

Misliš na istu Albu koja je izgubila 45 razlike od Fenerbahčea pre dve nedelje ili 45 protiv Makabija pre mesec dana? Ako Partizan nekoga treba da krivi što nije u plej-inu, onda su to oni sami. Kada stavite svoju sudbinu u tuđe ruke, to je retko kada dobra ideja – rekao je italijanski novinar.

309
13

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter