0
Košarka

FOTO: Starsport

NOVI PROBLEMI ZA OLIMPIJU: Povredio se Nikola Mirotić!

Objavljeno: 12.04.24 u 19:55

Peh za ‘Manekene’.

Nije ovo bila sezona kakvu su očekivali od Olimpije Milano. Naime. izabranici Etora Mesine nisu prošli u plej-in fazu Evrolige, a u domaćem šampionatu nalaze se na trećem mestu i vode bitku sa Virtus Bolonjom Brešom za prvaka države. Međutim, u veoma bitnom delu takmičarske godine ostali su bez jednog najboljih igrača, Nikole Mirotića.

Naime, iz kluba su saopštili da se Mirotić povredio na utakmici protiv Makabi Tel Aviva i da će pauzirati najmanje dve nedelje zbog istegnuća butnog mišića, Osim Nikole, Mesina neće moći da račina Maodo Loa koji ima problema sa desnim kolenom. Milano narednu utakmicu u italijanskoj ligi igra protiv Trevisa.

– Mirotić je tokom utakmice Evrolige protiv Makabija u Beogradu prijavio istegnuće mišića desne butine koje će biti ponovo procenjeno za dve nedelje, a Lo akutnu fazu patelofemoralne hondropatije desnog kolena koja će biti ponovo procenjena posle nekoliko dana odmora i lečenja – stoji u objavi na klupskom sajtu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter