0
Lifestyle
nejmar

FOTO: Youtube/Screenshot

NEJMAR SE TOTALNO ODAO POROKU: Pored njega ćerka, a on ne može da se suzdrži!

Objavljeno: 12.04.24 u 12:12

Nejmar je zreo za lečenje

Nejmar, najskuplji fudbaler svih vremena, suočava se s izazovima van terena, posebno kada je reč o kockanju. Iako je nekada važio za najvećeg talenta na svetu i blistao u Barseloni s Mesijem i Suarezom, njegov odlazak u Pari Sen Žermen za 222 miliona evra označio je početak novih problema.

Prošlog leta, u svojoj 31. godini, Nejmar je otišao u Saudijsku Arabiju, a nedavno se pojavio snimak s proslave šestomesečnog rođendana njegove kćerke na kojem je bio zauzet telefonom. Umesto da uživa u trenucima sa porodicom, Nejmar je bio potpuno „navučen“ na onlajn poker.

Ovo nije prvi put da se Nejmar povezuje s kockanjem. Poznato je da je često igrao poker i osvajao turnire, ali se čini da je sada razvio ozbiljnu zavisnost. Snimak s proslave kćerkine godišnjice postao je simbol njegove predanosti kockanju, pokazujući da mu poker postaje važniji od porodičnih trenutaka.

Dok se Nejmar suočava s ovim izazovima izvan terena, ostaje da se vidi kako će se nositi s problemom i da li će pronaći put ka oporavku i povratku fokusa na svoju karijeru i porodicu.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter