0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Krstajić blizu preuzimanja ove reprezentacije!

Objavljeno: 12.04.24 u 17:20

Srpski strateg pred novim izazovom.

Nekadašnji selektor Srbije, Mladen Krstajić blizu je novog angažmana, ali ovog puta nešto potpuno neočekivano. Naime, bivši štoper Partizana dobio je poziv da preuzme reprezentaciju Vijetnama. Ovaj nacionalni tim se rastao sa dosadašnjim selekotrom, Filipom Trusijeom, a kao njegovo naslednika upravo videu u Srbinu.

Vijetnam je nedavno pretrpeo poraz od 3:0 od Indonezije u Grupi F mundijalskih kvalifikacija, što ih stavlja u težak položaj. Sa samo tri boda i još dva preostala kola do kraja, Vijetnamci će morati da se izbore kako bi prestigli direktnog rivala Indoneziju i ostvarili plasman u treći krug takmičenja. Irak već ima maksimalnih 12 bodova i obezbedio je plasman, dok se Indonezija nalazi na drugoj poziciji sa sedam poena.

Krstajić je bez posla mesecima unazad, nakon što je dobio otkaz u nacionalnom timu Bugarske. Pre nekog vremena je bio glavni kandidat za preuzimanje kormila Čukaričkog, a spmonjalo se da bi mogao da postane trener i tajlandskog Burirama. U svojoj karijeri bio je na kormilu Srbije, Makabi Tel Aviva TSC-a.

BONUS SADRŽAJ:

KOVAČEVIĆ O REMIJU U DERBIJU: ‘Nismo slavili bod!’ (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter