0
Evroliga
Etore Mesina

Etore Mesina (FOTO: Starsport)

MESINA POLUDEO ZBOG ZVEZDE: Poraz crveno-belih ostavio bez šansi i Partizan i njegovu ekipu!

Objavljeno: 12.04.24 u 10:12

Mesina je razočaran pristupom srpskog kluba

Porazom Crvene zvezde od Anadolu Efesa rezultatom 100:55, ne samo da je Partizan ostao bez šanse za plej-in u Evroligi, već je isti ishod značio i kraj puta za Olimpiju iz Milana.

Italijanski tim se oslanjao na mogući trijumf Crvene zvezde i poraz Partizana od Valensije kako bi zadržao šanse za plej-in. Međutim, u meču koji je kasnije odigran, Olimpija je i sama doživela poraz od Makabija u „Štark Areni“.

Vejd Boldvin i Džoš Nibo su bili ključni igrači u pobedi Makabija nad italijanskim timom. Nakon meča, trener Milana, Etore Mesina, osvrnuo se na situaciju u Istanbulu tokom meča Crvene zvezde.

Nije bilo lako igrati večeras za nas jer smo posle par minuta znali da se Crvena zvezda povukla sa utakmice sa Efesom. Bilo je sve jasno posle deset minuta. Igrači su i dalje igrali, svima sam dao šansu, kao na primer Ričiju, koji se tek vratio iz povrede. Mladi Bartolani je pokazao neke dobre stvari na terenu – rekao je Mesina.

Mesina je takođe istakao da je koristio mlade igrače kako bi probao da se vrati protiv Izraelaca.

Koristili smo mlade da se vratimo u igru protiv briljantnog protivnika. Želim sve najbolje Makabiju, igraju odlično i imaće priliku da urade nešto u plej-ofu – dodao je Mesina.

Eliminacija iz trke za plej-in predstavlja razočaranje za Olimpiju iz Milana, ali tim ostaje fokusiran na dalje izazove u sezoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter