0
Fudbal

FOTO: Twitter/@juventusfc

ALEGRI OTKRIO DA LI OSTAJE U JUVENTUSU: ‘Vlasnik kluba je rekao važne stvari!’

Objavljeno: 12.04.24 u 22:00

‘Moramo samo da mislimo na naše ciljeve, oni su iznad svega.’

Fudbaleri Juventus igra čuveni Derbi Dela Mole protiv Torina u okviru 32. kola italijanske Serje A od 18 časova. Uoči ovog meča, trener Bjankonera, Maksimilijano Alegri je govorio o svojoj budućnosti. On je istakao da je vlasnik klub Džon Elkan naveo da svake sezone moraju da uvode igrače nove generacije.

-Elkan je rekao važne stvari koje su istakle ono što je rečeno pre tri godine. Svake sezone u prvi tim moramo da uvodimo igrače nove generacije. Posao će se nastaviti i narednih godina sa direktorom Đintolijem – jasan je strateg Stare dame.

Alegriju ističe ugovor sa Juventusom 2025. godine, a nedavno su se pojavile špekuliacije da će klub raskinuti ugovor sa njim. Iskusni stručnjak je rekao da ne može da garantuje da li će ostati.

-Sada moramo samo da mislimo na naše ciljeve, oni su iznad svega. Mislim da je plasmanom u Ligu šampiona 100 miliona evra u igri, pa je sada to glavni cilj i svi su uključeni. O budućnosti će, kao i uvek, klub odlučiti šta je najbolje. Sada je najbolje da se svi držimo zajedno i da igramo za ovaj cilj – naveo je Alegri.

Juventus je treći na tabeli sedam kola pre kraja Serije A, a plasman u Ligu šampiona sigurno će obezbediti prve četiri ekipe.

BONUS SADRŽAJ:

GROBARI POLOŽILI ISPIT LJUBAVI KA KLUBU, NISU TU SAMO KAD JE LEPO: Nema željenih rezultata, ali Arena je puna! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter