2
Evroliga
KK Crvena zvezda - KK Anadolu Efes

FOTO: Starsport

LESOR NIJE JEDINI: Još jedan bivši igrač Partizana isprozivao Zvezdu nakon debakla u Istanbulu!

Objavljeno: 12.04.24 u 08:55

Partizan nije uspeo da se domogne završnice

U četvrtak se u „Sinan Erdem Domu“ odigrala jedna od najslabijih predstava nekog tima u istoriji Evrolige, kada je Crvena zvezda poražena od Anadolu Efesa sa impozantnih 100:55. Ovaj poraz označava kraj učešća Crvene zvezde u elitnom takmičenju, ostavljajući gorak ukus u ustima navijača i tima.

Ovo je najubedljiviji poraz koji je ekipa sa Malog Kalemegdana doživela u Evroligi, stavljajući tako veliku mrlju na celu sezonu tima. Osim toga, ovaj poraz je značio i kraj svih nada Partizana da se domogne plej-in runde, s obzirom na to da je poslednje deseto mesto pripalo Efesu.

Kevin Panter, igrač Partizana, nije mogao da sakrije svoje nezadovoljstvo ovim performansom, izražavajući svoje razočaranje na društvenoj mreži „X“. Međutim, reakciju na ovaj poraz imali su i bivši igrači Partizana, Matijas Lesor, sada igrač Panathinaikosa, i Dalas Mur.

Dalas Mur
FOTO: Printscreen/Twitter

Dalas Mur, bivši igrač Partizana, je napisao: – Crvena zvezda je van forme. Znali su šta rade.

Ova poruka izazvala je dodatne reakcije među navijačima i ljubiteljima košarke.

Mur je svojevremeno nosio dres Partizana u sezoni 2021/22, koja je bila prva po povratku Željka Obradovića na klupu kluba. U ABA ligi, Mur je beležio prosečno 8.7 poena, dok je u Evrokupu ostvarivao učinak od 6.2 poena.

Nakon Partizana, Mur je igrao za moskovski CSKA, a trenutno je član kineskog tima Guandžo Long Lions.

12
4

2 Komentara

  1. Da je C.Z. normalan klub normalnog naroda, posle onakve (ne)igre bi morali svi da odu… od onog ko je od Zvezde napravio najomraženiji kk klub u regionu, preko „stručnjaka” za skauting, trenera do igrača… Da ostanu zaslužuje samo par igrača. I ne, nije problem što smo izgubili jer ko je normalan očekivao da će ovakva Zvezda dobiti Efes (nebitno gde), već nepoštovanje dresa koji nose, navijača…
    Ne mogu da razumem da profesionalce nije sramota da odigraju na onakav način, a kad je već tako onda ih treba najuriti, sve sa trenerom i „prestručnom” upravom.
    Ista stvar je i sa FK C.Z. Doduše, od njih se i ne očekuje mnogo u evropskim takmičenjima…

    0
    1
    Odgovori
    • Crvena Zvezda kojoj nemozes od mržnje ni ime da napišeš, satro navijacu iste. je daleko od najomrazenijeg kluba ovog dijela evrope ili evrope uopste.Cak naprotiv , u nekoliko navrata su razni igrači i treneri evroligaskih klubova samo u ovoj sezoni isticali da je upravo Partizan klub koji se najmanje voli i poštuje jer je najvise guran od strane sudija i same evrolige….Ipak,na stranu to ,potpuno se slažem da uprava Crvene Zvezde treba da se nosi u tri………..,jer uništava klub koji je najveći brend ovih prostora.Covic i Terzić treba da dignu sape sa Zvezde pa makar to značilo da Zvezda treba da krene iz beton lige,ispočetka.Sto se tice uspjeha fk Zvezda, oni nisu tako mali kao što ti kažeš,jer nije mala stvar za naše klubove ni samo učestvovanje u grupnim fazama evropskih takmičenja.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter