1
Evroliga
Matijas Lesor

Mathias Lessort of Panathinaikos AKTOR Athens during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade bet and Panathinaikos Aktor Athens at Stark Arena on March 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by David Damnjanovic/Starsport)

LESOR BESAN ZBOG PORAZA ZVEZDE: Pale su i psovke, bivši centar Partizana optužio crveno-bele da su namerno izgubili od Efes!

Objavljeno: 12.04.24 u 08:12

Lesor je poludeo nakon meča u Istanbulu

Košarkaši Partizana eliminisani su iz trke za plej-in fazu Evrolige nakon pobede Anadolu Efesa nad Crvenom zvezdom, a reakcije ne jenjavaju ni nakon završetka utakmice.

Nakon što je kapiten crno-belih Kevin Panter na svom „X“ nalogu komentarisao poraz svoje ekipe rečima: – Veoma očigledno! – nezadovoljstvo je dodatno podgrejano.

Međutim, na istom društvenom mediju se oglasio i bivši košarkaš Partizana, Matijas Lesor, koji je izrazio svoje nezadovoljstvo čitavom situacijom. Lesor je direktno odgovorio Panteru ističući da smatra da je ono što je Zvezda uradila loša karma.

Njegov komentar na „X“ profilu glasi: – (Klimanje glavom) S*anje je ludo, varanje vas nikad neće poslužiti. Karma je ku**a.

Očigledno je da i nakon završetka utakmice napetost između igrača i navijača Partizana i Crvene zvezde ostaje visoka, dok se društvene mreže pare od reakcija na ovaj nesvakidašnji događaj.

14
25

1 Komentara

  1. Ko će da organizuje susret između ova dva rivala u iole regularnim uslovima. proizvođači mržnje i podela trenutno dominiraju, a zna se ko im je Šef,,,,

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter