0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twitter/@nuggets

LEGENDA PROTIV JOKIĆA: Toliko puta ga je pozdravljao na srpskom, a sada ovako nešto izjavljuje!

Objavljeno: 12.04.24 u 15:55

Jasno je koliko se Jokić ne ceni u Americi

NBA analitičari i bivši igrači, Šakil O’Nil, Čarls Barkli i Keni Smit, ušli su u žustru diskusiju na TNT televiziji o NBA MVP dobitniku. Dok je voditelj Erni Džonson odabrao Nikolasa Jokića za favorita, O’Nil i Smit su izneli argumente u korist Šeja Gildžesa-Aleksandera iz Oklahoma Siti Tandera.

Šek je istakao dva ključna kriterijuma za izbor MVP-a.

Prvi kriterijum – ja sam najveći ‘baja’ u ligi, i drugi – timski uspeh. Po tome je Šej – istakao je O’Nil. Smit se složio s njim, dodajući da individualni doprinos Šeja u timskim rezultatima nadmašuje Jokićev.

Njegova vrednost za tim je veća – naglasio je Smit, ističući da je Gildžes-Aleksander imao impresivnih 50 utakmica sa preko 30 poena ove sezone. Dodao je i da, iako Denver ima bolji timski uspeh, Jokić ima dokazanu podršku, ali su tek jednu utakmicu iznad konkurencije.

Iako su O’Nil i Smit želeli da iznesu argumente u korist Gildžesa-Aleksandera, Jokić ostaje očigledan favorit za titulu MVP-a.

6
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter