2
Evroliga
KK Crvena zvezda - KK Anadolu Efes

Elijah Bryant EFES - Crvena Zvezda regular season round 34 Euroleague basketball match between EFES and Crvena Zvezda ( Red Star) in Istanbul, Turkey on April 11, 2024.

ITALIJAN STAO U ODBRANU ZVEZDE: Smatra da se crveno-beli ne mogu kriviti za neuspeh Partizana!

Objavljeno: 12.04.24 u 10:55

Partizan je sam sebi dopustio da bude poražen u već dobijenim mečevima

Posle ubedljivog poraza Crvene zvezde od Anadolu Efesa rezultatom 100:55, košarkaška javnost, kako domaća tako i evropska, aktivno raspravlja o uzrocima poraza i implikacijama na dalji tok takmičenja. U svetlu ovih događaja, novinar Spotanda, Alesandro Luiđi Mađi, pružio je podršku Crvenoj zvezdi, ističući da najveći rival nije ispao zbog njih.

Mogli su bolje, ali svakako nije Zvezda ta koja je eliminisala Partizan napisao je Mađi, aludirajući na nešto slabije rezultate crno-belih u završnici sezone.

Ovaj stav izazvao je dodatnu raspravu među košarkaškim entuzijastima, dok su mnogi podržali Mađijevu ocenu.

U međuvremenu, porazom od Efesa, kako se ističe, ne samo što je Zvezda propustila priliku za dalji napredak, već su istim ishodom ostali bez šanse za plej-in i timovi poput Partizana i Olimpije iz Milana.

Tim pod vođstvom Željka Obradovića sada se priprema za poslednji meč u ovosezonskoj Evroligi protiv Valensije u „Štark Areni“. Ovaj susret označiće oproštaj od najelitnijeg takmičenja za ovu sezonu, dok će se pažljivo pratiti kako će se dalje razvijati događaji u svetu evropske košarke.

2
0

2 Komentara

  1. Je veza izmedju Partizana i sramotnog poraza Crvene Zvezde od 45 razlike , primljenih 100 koševa !!?? Ovo je previše čak i od besramne Zvezde.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter