3
Evroliga
Milan Gurović

Milan Gurovic Crvena Zvezda - Partizan ABA liga finale May, 27. 2022. Belgrade Serbia. 27.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

GUROVIĆ PREKO NOĆI OKRENUO PLOČU: Sada misli da igrači Partizana imaju pravo da se ljute zbog poraza Zvezde u Istanbulu!

Objavljeno: 12.04.24 u 12:55

Gurović je u dva dana dao dve prilično suprotne izjave

Nedavni poraz Crvene zvezde od Efesa u Istanbulu sa 100:55 rezultatom nije samo ostavio traga na pristalicama tog kluba, već je značajno zaboleo i navijače Partizana. Tim sa Malog Kalemegdana nije imao takmičarske ambicije u Turskoj, te poraz crveno-belih nije imao direktni uticaj na njih.

Iako bi ovakav poraz obično izazvao ozbiljne reakcije, ovog puta nije tako. Navijači Partizana su se više zabrinuli zbog ovog poraza nego pristalice crveno-belih. Kapiten Partizana Kevin Panter, kao i bivši igrači Matijas Lesor i Dalas Mur, izrazili su nezadovoljstvo nakon meča.

Očigledno je da je poraz Crvene zvezde u Istanbulu izazvao više pažnje u redovima večitog rivala nego među pristalicama crveno-belih. O svemu tome je govorio bivši as crveno-belih za „MaxbetSport“.

Šta se desilo u Istanbulu?

– Nisam gledao utakmicu, imao sam treninge. Video sam posle rezultat. Neprijatno je, poražavajuće pomalo. Izgubiti 45 razlike… Jeste to Efes, znamo kakva su ekipa. Ja sam, da budem iskren, verovao da možemo da ih iznenadimo. Ono, kad igraš opušteno. Kad je tako, obično igraš dobro. Nije bilo prijatno na kraju.

Pobunii su se kapiten Partizana, bivši igrači crno-belih i trener Olimpije Etore Mesina. Smatraju da se Zvezda olako predala u Turskoj.

To je njihovo mišljenje. Imaju pravo na to. Imaju i pravo da se ljute kao svako ko izgubi. Ne bih previše to komentarisao.

Zvezda je završila Evroligu na 16. mestu. Jeste li razočarani?

Nisam očekivao takav plasman sigurno! Povrede su dosta toga odlučile i načinile štetu Zvezdi. Ništa, idemo dalje.

11
50

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter