1
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda - FK Partizan

referee sudija Pavle Ilic during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on September 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

FSS PRESUDIO VEČITIMA: Partizanu smanjena kazna, ali Crvenoj zvezdi nije, poznato i zbog čega!

Objavljeno: 12.04.24 u 13:12

Zvezda i Partizan su komentarisali suđenje zbog čega su sankcionisani

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku o smanjenju kazni klubovima koji su uložili žalbe na prvostepene sankcije zbog javnog komentarisanja suđenja.

Klubovi koji su prvobitno kažnjeni iznosom od po 3.000.000 dinara, poput Partizana, Crvene zvezde, Radničkog Niša, Radnika iz Surdulice i Novog Pazara, imali su mogućnost da ulože žalbu.

Nakon što su Partizan, Radnički i Radnik podneli žalbe, njihove kazne su smanjene na milion dinara, dok su Zvezda i Novi Pazar zadržali prvobitne sankcije, pošto se nisu žalili na odluku prvostepene komisije.

Podsećamo da je Zvezda kritikovala suđenje u meču Radnika i Partizana, dok su crno-beli komentarisali arbitražu na utakmici Zvezde i Čukaričkog. Surduličani su direktno kritikovali rad FSS, kao i Nišlije, dok su Novopazarci bili nezadovoljni posle meča sa Železničarom u Pančevu.

FSS Disciplinska i etička komisija su nedavno doneli odluku da će svako javno komentarisanje suđenja biti strogo kažnjeno. Iako su sudijske greške i dalje prisutne, ova odluka je doprinela smanjenju javnih kritika na tu temu u proteklom mesecu dana.

1
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter