0
Fudbal
fudbalska reprezentacija Srbije

BELGRADE, SERBIA - MARCH 24: Players of Serbian national team celebrate after their team’s first goal of the night during the UEFA EURO 2024 qualifying round group G match between Serbia and Lithuania at Rajko Mitic Stadium on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by: Andrija Sokovic/Starsport.rs)

ALBUM ZA EURO 2024 ZVANIČNO IZAŠAO: Evo koji su fudbaleri Srbije dobili sličice, a koji nisu! (FOTO)

Objavljeno: 12.04.24 u 14:54

Album za sličice za EURO 2024 prvi put ne pravi Panini posle više decenija

Bliži se Evropsko prvenstvo u fudbalu, gde će posle 24 godine učestvovati i naša reprezentacija. Pred svako veliko takmičenje, tradicionalno se popunjavaju albumi sa sličicama i to je nešto što je hobi milionima navijača širom sveta.

Kolekcionara albuma sa sličicama ima mnogo i u Srbiji, a ove godine će u zvaničnom albumu biti 20 srpskih fudbalera.

Kao golman je postavljen Vanja Milinković Savić, kapiten i je Dušan Tadić, koji ima posebno mesto, dok je „zlatna“ sličica rezervisana za Sergeja Milinkovića Savića, kao umetnika na terenu.

Od odbrambenih igrača tu su Strahinja Pavlović, Filip Mladenović, Miloš Veljković, Nikola Milenković, Srđan Babić i Strahinja Eraković.

Kada je u pitanju vezni red, tu su: Nemanja Maksimović, Nemanja Gudelj, Saša Lukić, Marko Grujić, Ivan Ilić, Filip Đuričić, Lazar Samardžić, Filip Kostić i Andrija Živković.

Od napadača su tu Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović.

Zanimljivo je da u albumu nije bilo mesta za Luku Jovića, koji se vratio u formu u Milanu i vratio se i u reprezentaciju nakon kraće pauze dok je kuburio s formom.

U odnosu na poslednji Piksijev spisak tu nema novajlija Sameda Baždara, Srđana Mijailovića, Saše Zdjelara i Milana Gajića.

Takođe nije bilo mesta ni za Mijata Gaćinovića, Erhana Mašovića, kao i za druge golmane – Đorđa Petrovića i Predraga Rajkovića.

15
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter