0
Košarka
Bogdan Bogdanović

FOTO: Twitter/@ATLHawks

UZALUD SJAJNA UTAKMICA BOGDANOVIĆA: Pokuševski i Micić srušili Atlantu nakon preokreta i velike drame! (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.24 u 08:23

Bogdanović nije mogao sam

Atlanta Hoksi doživeli su još jedan bolan poraz na domaćem terenu nakon što je Šarlot Hornetsima, predvođenim Majlsom Bridžesom, uspeo da slavi tesnu pobedu od 115:114.

Bogdan Bogdanović, srpski košarkaš u redovima Atlante, bio je ključni igrač svog tima, pružajući izvanrednu partiju s 19 poena, 6 asistencija i 5 skokova. Njegov doprinos nije prošao neprimećeno, posebno jer je Bogdanović postigao pet trojki tokom ovog meča, postavši rekorder franšize sa 235 dalekometnih šuteva u ovoj sezoni. Međutim, uprkos njegovom naporu, Hoksi nisu uspeli da prekinu niz od četiri uzastopna poraza.

Na strani Hornetsa, srpski košarkaši Aleksej Pokuševski i Vasilije Micić takođe su dali svoj doprinos. Pokuševski je postigao 10 poena, 6 skokova i 1 asistenciju, dok je Micić, iako nešto rezervisaniji, doprineo sa 2 poena, 2 skoka i 5 asistencija.

Tokom meča, Atlanta je dominirala u prvom poluvremenu, uspostavljajući kontrolu nad ritmom igre. Međutim, Šarlot je pokazao svoju borbenost i želju za pobedom, napravivši veliki preokret u poslednjoj četvrtini. Sa rezultatom od 92:77 u korist domaćina nakon treće četvrtine, Hornetsi su se vratili i preuzeli vođstvo, osvojivši poslednji period sa 38:22.

Odlučujući trenutak dogodio se u poslednjim sekundama kada je Majls Bridžes pogodio ključne poene za pobedu Hornetsa.

Ovim porazom, Atlanta ostaje na 10. mestu Istoka sa skorom od 36 pobeda i 44 poraza, dok Šarlot, iako bez šanse za plej-in, osvaja zasluženu pobedu i trenutno zauzima 13. mesto sa skorom od 20 pobeda i 60 poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter