2
Evroliga

FOTO: Screenshot

PA LJUDI IMATE LI OBRAZA, EVROLIGAŠKE SUDIJE DOTAKLE DNO: Efes rešio utakmicu, a oni i dalje masakriraju srpski tim! (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.24 u 21:05

Bleda Zvezda na kraju sezone Evrolige.

Crvena zvezda večeras od 19.30 igra svoju oproštajnu utakmicu u okviru ovogodišnje Evrolige.

Ipak, iako za beogradski klub ona nema rezultatski značaj, pobedom bi crveno-beli umogućili da se Partizan bori za plej-in.

Efes u poslendjoj deonici ima više od 40 poena prednosti.

Iako je meč počeo u nešto sporijem ritmu, ubrzo su igrači Efesa razbudili sve pored malih ekrana, ali i u hali.

Prilikom jednog napada, iz pika se odmotao Erčan Osmani koga je pronašao Šejn Larkin, za neverovatno kucanje.

 

Ovo je ujedno bila i ljubilarna 1000. asistencija za ponajboljeg igrača u istoriji Evrolige, a Džoel Bolmboj je verovatno imao flešbek na Dantea Egzama.

U drugoj deonici, domaći tim je dodao gas i prilično lako napravio dvocifrenu razliku, ali je za Zvezdu dobro to što minute dobija Trej Tompkins.

 

Igru gostiju iz Beograda najviše obeležava enorman broj izgubljenih lopti, kojih crveno beli za sada imaju čak 14 za svega jedno poluvreme.

U nastavku se igra Zvezde potpuno raspala, Efes je rano u drugom poluvremenu rešio pitanje pobednika, što nije sprečilo sudije da drže svoj „kriterijum“.

Nakon niza grešaka na štetu šampiona Srbije, Miloš Teodosić je potpuno poludeo, pa je praktično ušao u klinč sa glavnim sudijom meča.

 

Nasrtao je Teo na sudiju Huana Karlosa Garsiju tražeći argumente za dve ekspresne tehničke greške, delovalo je da želi i da se obračuna, ali nije došlo do dalje eskalacije.

 

 

4
7

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter