0
ATP

FOTO: Atp tour/X

ĐOKOVIĆ SE OSVETIO MUSETIJU: Nole obezbedio plasman u četvrtfinale Monte Karla! (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.24 u 17:05

Srpski as prošao u narednu rundu.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković pobedio je Lorenca Musetija rezultatom 2:0 (7:5/6:3) i plasirao se u četvrtfinale turnira u Monte Karlu.  Nole je u prvom setu imao brejk zaostatka, u drugom je ispustio istu takvu prednost, mučila ga je i vrućina, ali je nekako uspeo da prelomi susret i slavi u dva seta.

Đokovića u narednom kolu očekuje duel protiv Aleksa De Minora koji je na programu u petak. Meč je bolje počeo Museti koji je odlučio da prepusti prvi servis Novaku i to se činilo kao dobra odluka, pošto je prvi reket sveta bio nesiguran. Ipak, posle mučnog prvo seta, Đoković je poveo. 

Nije Đoković blistao ni na početku drugog seta  pošto je morao da se izvlači od rezultata 0:30. Uspeo je u tome, da bi potom zadao još jedan udarac rivalu. Imao je srpski teniser probleme i sa mišićima, ali ga ni oni nisu omeli da dođe do pobede i serviva osvetu Italijanu za poraz od prošle godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter