0
Fudbal

FOTO: Sporting CP/X

RUBEN AMORIM O PREUZIMANJU LIVERPULA: Trener Sportinga jasan!

Objavljeno: 11.04.24 u 17:50

Redsi u potrazi za novim strategom.

Trener Liverpula, Jirgen Klop najavio je povlačenje na kraju sezone, pa je samim tim na vreme odlučio da obavesti upavu kluba sa Enfilda tako da mogu na vreme da nađu njegovu zamenu. Kao jedan od kandidata pominjao se Ćabi Alonso, ali je on odlučio da ostane u Bajer Leverkuzenu gde radi fantastičan posao.

Nakon Španca, na tapeti je trener Sportinga iz Lisabona, Ruben Amorim. Prema pisanjima brojnih medija između Liveprula i Portugalca je uspostavljen kontakt i bukvalno sve dogovreno, Međutim, Amorim je demantovao ove špekulicaije, rekavši da nije bilo nikakovg razgovora.

– Nisam se sastao sa Liverpulom. Nije bilo nikakvog razgovora. Nema nikakvog dogovora. To nije istina. Ja sam trener Sportinga. Želim da pobeđujem ovde i nisam se sastajao sa bilo kojim drugim klubom. Ništa nije dogovarano ili dogovoreno – istakao je portugalski stručnjak i dodao:

– Prekinite sa ovim pričama. Ovo je poslednji put da govorim o svojoj budućnosti – jasan je Amorim.

BONUS SADRŽAJ:

NOVAK O SVAĐI SA PUBLIKOM: ‘Bilo je razmene reči!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter