0
Domaći fudbal
FK Partizan

from left Nemanja Nikolic, Samed Bazdar, Daniel Castillo, goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Svetozar Markovic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Novi Pazar at stadium FK Partizan (JNA) on April 07, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JOVANOVIĆ KRISTALNO JASAN: Golman Partizana objasnio šta crno-beli moraju da urade do kraja sezone!

Objavljeno: 11.04.24 u 13:33

Jovanović je izrastao u jednog od najboljih igrača tima

Čuvar mreže Partizana, Aleksandar Jovanović, čija je briljantna igra bila ključna u pobedi tima iz Humske i plasmanu u polufinale Kupa Srbije, podelio je svoje utiske nakon izvanredne partije protiv Voždovca.

U sredu, Jovanović je na terenu potvrdio svoju izvanrednu formu braneći penal u regularnom delu (1:1), a zatim je odbranio još dva penala u seriji i tako odveo ekipu u polufinale.

Naš cilj je jasan, imamo osam utakmica do kraja sezone u Superligi i moramo pobediti sve. Prvo nam sledi gostovanje Čukaričkom, pripremamo se, ali znamo da to nije lako, posebno s konstantnim pritiskom zbog izgubljenih bodova. Naš večiti rival beleži pobede u svakoj utakmici – istakao je Jovanović za klupski sajt.

Nije bilo lako, ali najvažnije je što smo prošli dalje, što je trenutno najvažnije. Trebalo je završiti utakmicu na drugačiji i ozbiljniji način, ali smo primili gol i otišli u penal seriju. Vremenski uslovi nisu bili naklonjeni igračima, bilo je teško za trčanje, ali to naravno nije opravdanje.

Jovanović ističe da ekipa od početka sezone pokazuje pozitivan stav kad je najpotrebniji, što je ključ uspeha.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter