0
Košarka
Nikola Jokić, Rudi Gober

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆ SVE NASMEJAO: Evo zbog čega najboljeg košarkaša lige zovu „srpska loptica skočica“! (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.24 u 09:12

Jokić je urnebesnom scenom nasmejao i Gobera

Denver Nagetsi su trijumfovali nad Minesotom u uzbudljivom derbiju Zapadne konferencije rezultatom 116:107, a srpski košarkaš Nikola Jokić ponovno je bio u centru pažnje zbog svoje briljantne igre.

Jokić je još jednom predvodio svoj tim, postigavši izvanrednih 41 poen, 11 skokova i 7 asistencija. Međutim, ono što je posebno obeležilo ovaj meč nije bila samo njegova igra na terenu već i neobičan trenutak na samom startu utakmice.

Na početku meča, dok se sudija pripremao da baci loptu i označi početak, Nikola Jokić je odlučio da se malo zabavi. Počeo je da skače ispred Rudija Gobera, centra Minesote. Svojim skokovima izazvao je osmehe na licima igrača i navijača. Gober mu je na kraju uzeo loptu, ali umesto tenzije, ovaj trenutak doneo je smeh i dobro raspoloženje svima prisutnima.

Ovaj neobičan trenutak pokazuje ne samo Jokićevu izuzetnu košarkašku veštinu, već i njegovu sposobnost da se opusti i uživa u igri, čak i u trenucima visokog takmičarskog stresa.

Ova pobeda značajna je za Denver Nagetse, koji sada nastavljaju svoj put ka plej-ofu sa još većim samopouzdanjem, a Jokić nastavlja da oduševljava navijače svojom izvanrednom igrom i jedinstvenim stavom prema košarci.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter