0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆ ISPRATIO ČEMBERLENA U ISTORIJU: Srbina samo jedan čovek deli od velikog rekorda! (FOTO)

Objavljeno: 11.04.24 u 08:32

Jokić postavlja nove temelje

Denver Nagetsi su ostvarili važnu pobedu nad Minesotom u derbiju Zapadne konferencije rezultatom 116:107, uz još jednu fantastičnu partiju srpskog košarkaša Nikole Jokića.

Jokić je još jednom bio ključni igrač za svoj tim, postigavši impresivnih 41 poen, uhvativši 11 skokova i upisavši 7 asistencija. Njegova izvanredna igra ne samo da je doprinela pobedi Nagetsa već je i postavila nove rekorde.

Jokić je nastavio da pokazuje svoju sjajnu pas igru, prestigavši legendarnog Vilta Čemberlena po broju asistencija u karijeri. Sa 4644 asistencije, Jokić sada stoji rame uz rame sa najvećima, a jedino ga preteče Karim Abdul-Džabar, sa impresivnih 5660 asistencija.

Ovom pobedom, Denver Nagetsi nastavljaju svoj uspešan niz u borbi za pozicije u plej-ofu, dok Nikola Jokić nastavlja da dominira terenom i ostavlja neizbrisiv trag u istoriji košarke.

41
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter