1
Evropske lige
Omri Glazer

FOTO: Starsport

GLAZER NAPUŠTA MARAKANU? Evropski velikan hoće da dovede golmana Crvene zvezde na leto! (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.24 u 09:33

Glazer bi ekspresno mogao da napusti aktuelnog šampiona Srbije

Sevilja, klupski gigant poznat po svojim uspesima u Ligi Evrope, sprema se za promene nakon teške sezone u Primeri. Aktuelna kampanja bila je jedna od najneuspešnijih u nedavnoj istoriji kluba, ali dolazak novog sportskog direktora, Viktora Orte, obećava zaokret u pristupu.

Prema izveštaju madridske „Marke“, Sevilja planira da bude pametna u letnjem prelaznom roku, ne trošeći velike svote novca, već birajući igrače visokog kvaliteta po povoljnijim cenama. Među potencijalnim pojačanjima koje je Orte istakao nalazi se i golman Crvene zvezde, Omri Glazer.

Glazer, izraelski golman, istakao se kao jedan od najboljih igrača Crvene zvezde tokom prolećnog dela sezone, a njegove impresivne partije stigle su čak i do Andaluzije. Pored Glazera, Sevilja takođe razmatra dovođenje 19-godišnjeg Filipa Milojevića, reprezentativca Austrije do 19 godina, koji trenutno igra za omladinski tim Bajera iz Leverkuzena.

Glazer je pristigao na stadion Rajko Mitić prošlog leta iz Hapoel Ber Ševe za obeštećenje od 1.200.000 evra. Tokom svog mandata u Crvenoj zvezdi, zabeležio je 35 nastupa na takmičarskim utakmicama. Procenjuje se da je tržišna vrednost Glazera sada oko 2.800.000 evra, što je dvostruko više od sume za koju je doveden u Zvezdu pre devet meseci. Njegov ugovor sa crveno-belima važi do leta 2026. godine.

Ova moguća akvizicija predstavlja važan korak za Sevilju u njenom nastojanju da se vrati na vrh španskog fudbala i ponovo postane konkurentna sila u evropskim takmičenjima.

20
63

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter