0
Košarka
Nikola Jović

Nikola Jović (FOTO: Miami HEAT/X)

BLEDA PARTIJA JOVIĆA: Mestralni Dončić i Irving srušili Majami! (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.24 u 09:56

Jović je sigurno mogao više

Dalas Maveriksi slave osvajanje titule Jugozapadne divizije nakon ubedljive pobede nad Majami Hitom za koji igra Nikola Jović rezultatom 111:92 u sredu uveče. Ovo je već 16. put u poslednjih 18 utakmica da franšiza iz Teksasa osvaja ovu titulu.

Luka Dončić ponovo je dominirao terenom, postigavši 29 poena uz devet skokova i devet asistencija. Kajri Irving takođe je doprineo pobedi sa 25 poena, ali posebno će pamtiti ovaj meč zbog ogromnog bonusa koji je zaradio. Budući da je Dalas dostigao 50 pobeda u sezoni, Irving je nastupio u 50% utakmica Maveriksa, što je aktiviralo klauzulu koja mu donosi astronomsku sumu od milion dolara.

Na strani Majami Hita, Tajler Hero predvodio je tim sa 21 poenom, dok je Kevin Lav ostvario dabl-dabl sa 16 poena i 11 skokova. Nikola Jović je takođe doprineo sa 6 poena, 5 skokova i 4 asistencije.

Dalas, sa skorom 50-30, sada se priprema za susret sa Los Anđeles Klipersima u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije, serija koja počinje 20. ili 21. aprila. Sa druge strane, Majami će se suočiti u plej-inu, ali još uvek nije poznat protivnik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter