0
Evroliga

Ioannis Sfairopoulos, head coach of Crvena Zvezda at ABA league round 8 match between KK Crvena Zvezda and KK Mornar, played at Aleksandar Nikolic Hall, 20.11.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

TRENER ZVEZDE ISTIČE DA NEĆE IGRATI ZA PARTIZAN: Evo šta je Grk imao da poruči pred put u Tursku!

Objavljeno: 10.04.24 u 11:39

Jasan je bio Grk.

Crvena zvezda u četvrtak igra svoju oproštajnu utakmicu u okviru ovogodišnje Evrolige.

Ipak, iako za beogradski klub ona nema rezultatski značaj, pobedom bi crveno-beli umogućili da se Partizan bori za plej-in.

Ipak, Joanis Sferopulos ističe da Zvezdu ne zanimaju uticaji rezultata njegovih izabranika na ostale timove.

“Gledajte, za mene je najvažnije šta ćemo mi da uradimo i kako ćemo mi da izgledamo. Igramo za nas, ne za druge. Sve poštujemo, sve protivnike, ali nama je utakmica bitna zbog nas. Borićemo se za sebe“, poručio je Sferopulos.

Zato naglašava…

“Igramo našu poslednju utakmicu u Evroligi ove sezone i želimo da odigramo dobro. Ova utakmica je potpuno drugačija u odnosu na onaj iz prvog dela sezone, jer Efes sada ima ceo roster na raspolaganju. Ako pamtite, u tom meču s početka takmičenja, imali su dosta povreda“, rekao je Grk i nastavio:

“Najvažnije je da izađemo da se borimo svom snagom na oba kraja terena, da budemo pametni i pratimo plan utakmice. Efes ima toliko dobrih pojedinaca, mogu da te napadnu na više različitih načina – spolja, unutra… Zato moramo da budemo koncentrisani u svakom trenutku utakmice, da imamo odgovor. Znamo da su u dobrom momentu i da su u seriji pobeda, ali mi idemo da se borimo“.

6
7

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter