0
AdmiralBet ABA Liga
Luka Božić

Luka Bozic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Zadar at Stark Arena on January 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SJAJAN PODVIG BOŽIĆA: Košarkaš Zadra dobio laskavo priznanje!

Objavljeno: 10.04.24 u 19:00

Potpuno zasluženo.

Košarkaš Zadra, Luka Božić ove sezone igra na vrhunsko nivou i zahvljajujući njemu hrvatska ekipa je pobeđivala tokom čitave takmičarske godine. On je od AdmiralBet ABA lige dobio laskavo prizanje, tj proglašen je za najboljeg strelca regionalnog takmičenja za ovu sezonu.

ABA liga je putem svojih zvaničnih kanala obelodanila da je Božić dobio nagradu zbog činjenice da je u proseku postizao čak 20,6 poena po utakmici. Naredni na listi je Markus Veders iz ekipe Mornara iz Bara sa 18,1 poenom, ali je to bilo predaleko u odnosu na sjajnog Božića.

On se tako priključio Filipu PetruševuŠenonu Šorteru i Hanteru Hejlu, koji su takođe bili dobitnici ove nagrade u ovoj deceniji.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели AdmiralBet ABA League (@aba.liga)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter