0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

ZVEZDA ODUŠEVILA MALIŠANE: Lepe vesti za najmlađe navijače crveno-belih!

Objavljeno: 09.04.24 u 08:42

Zvezda će počastiti svoje mlade pristalice

Navijači Crvene zvezde saopštili su da će ulaz na utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije, koja se igra u sredu protiv OFK Vršca od 19 časova, biti besplatan za decu mlađu od 14 godina.

U objavi navijača istaknuto je da će kapije na istočnoj strani stadiona „Rajko Mitić“ biti otvorene za sve mališane do 14 godina. Deca će moći u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje ulaznicu da besplatno prisustvuju meču.

Ulaznice za ovaj meč su već u prodaji na zvaničnom sajtu Zvezde. Takođe, ulaznice će biti dostupne na šalterima Marakane u utorak (9. april) od 10 do 18 sati, kao i u sredu (10. april) na dan utakmice od 12 do 19 časova.

Cene ulaznica su kako sledi: Sever: 400 dinara, Istok: 500 dinara, Zapad: 700 dinara, Tribina „Siniša Mihajlović“: 1400 dinara.

U saopštenju navijača istaknuto je da je meč protiv Vršca prilika za sve zvezdaše da uživaju u crveno-beloj mladosti. Naglašeno je da aktuelni lider na tabeli Superlige Srbije nastavlja odbranu pehara namenjenog osvajaču najmasovnijeg klupskog takmičenja u zemlji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter