1
Domaći fudbal

Milos Vazura and head coach Igor Duljaj (L) during Promocija kalendara FK Partizana za 2024 godnu at stadium Hotel Zepter on December 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VAZURA O NOVOM UGOVORU ZA DULJAJA: „Imao je i Bahar ugovor pa je bivši, papir ne znači mnogo“

Objavljeno: 09.04.24 u 18:52

Vazura je istakao da dogovor još uvek nije postignut

Fudbalski klub Partizan nalazio se na vodećem mestu većim delom sezone u Superligi Srbije, ipak, lošiji ulazak u drugi deo sezone koštao je crno-bele prvog mesta. Borba za titulu nije gotova, ali sezona se bliži kraju, pa je potrebno razmišljati o ovoj koja predstoji.

Kako je ranije danas preneto, Partizan je ponudio novi ugovor Igoru Duljaju, a generalni direktor kluba Miloš Vazura je istakao da dogovor još uvek nije postignut. 

Pričali smo, ali na tome je i ostalo. To je bilo još u januaru. Tada smo pomenuli novi ugovor, ali on je rekao da sačekamo, da ima vremena. To stvarno ne bi trebalo da bude problem. Sešćemo i pričaćemo opet. Ne mogu unapred da znam epilog ni da tvrdim bilo šta, da vidimo kakve on ima planove. Nije možda još zgodan trenutak, nismo prvi, imamo preča posla sad, ali pričaćemo o ugovoru – rekao je Vazura za Informer.

Istakao je direktor crno-belih da papir ne mora ništa da znači. U tom kontekstu je spomenuo bivšeg trenera Crvene zvezde Baraka Bahara, koji je dobio otkaz na kraju jesenje polusezone.

Papir ne znači mnogo, trener može da ode bilo kada. Eto, Bahar je imao ugovor pa je bivši. Razlika je samo u parama koje će da dobije. Nema potrebe da bilo ko brine zbog ugovora, biće to u redu. Naravno, ne odlučujem samo ja, tu je i sportski direktor Ivica Kralj – zaključio je Vazura. 

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter