1
Domaći fudbal
Samed Baždar

Samed Bazdar celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Spartak Subotica at stadium FK Partizan (JNA) on March 30, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TOTALNI HAOS U HUMSKOJ: Samed Baždar želi da napusti Partizan!

Objavljeno: 09.04.24 u 11:53

Baždar je budućnost srpskog fudbala

Trener Partizana, Igor Duljaj, otkrio je javnosti da napadač Mateus Saldanja, koji je bio ključni igrač tima kao prvi strelac Mozzart Bet Superlige, sada deluje kao rezervista, dok se neki drugi igrači dobijaju priliku. Jedan od njih je Samed Baždar, koji se, prema rečima trenera, nalazi na meti mnogih klubova zbog svojih nastupa u prvom timu.

Duljaj je istakao da Baždar želi da napusti klub i da je ova odluka delimično motivisana njegovom željom da odmah postigne velike uspehe. Međutim, trener ističe da je važno poštovati proces razvoja i dati priliku mlađim igračima da se postepeno razvijaju.

Teško je oceniti da li će Baždar biti sa nama naredne sezone, svi znamo da Partizan živi od prodaje igrača. U zimskom prelaznom roku smo ostali bez dvojice mladih, Ilića i Belića, a bez njihovih prodaja bi klub teško mogao da funkcioniše. Koliko sam primetio, Baždar ima želju da ode, da se dokaže. Video je primere njegovih kolega, poput Milovanovića, Ilića, Stevanovića… Verovatno i sam gleda da su igrači od po 20 godina nosioci u nekim od evropskih klubova najjačeg ranga. Prema onome što sam video, Baždar ima želju da ovog leta napusti klub. Naravno, pod uslovom da Partizan dobro profitira i opet uloži novac u mladog igrača, koga ćemo potražiti najpre u omladinskoj školi. Ako ga nema, onda u regionu – izjavio je Duljaj.

24
10

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter