0
Evropske lige
FK Arsenal

FOTO: Twitter/@Arsenal

SRBIN U PRVOM TIMU ARSENALA: Arteta sve iznenadio svojim potezom! (FOTO)

Objavljeno: 09.04.24 u 12:41

Arsenal očigledno ozbiljno računa na njega

Kadetski reprezentativac Srbije, Luis Zečević-Džon, dobio je veliku priliku da pokaže svoj talenat u prvom timu Arsenala, samo dan pre ključne utakmice Tobdžija i minhenskog Bajerna u Ligi šampiona. Ovaj novi adut Orlića impresionirao je trenere svojim igrama u omladinskim selekcijama, posebno u poslednjoj pobedi nad Fulamom, gde je sa brojem sedam na leđima pokazao svoje veštine.

Iako se ne očekuje da odmah debituje za prvi tim u važnim mečevima, Zečević-Džon je dobio poziv menadžera Mikela Artete da se priključi treninzima sa najvećim zvezdama londonskog kluba. Na slikama sa treninga može se videti kako se mladi fudbaler suočava sa iskusnijim igračima poput Tomasa Partija i Takehira Tomijasua.

Ovaj talentovani momak, koji je nedavno debitovao za Srbiju i odmah pokazao svoj potencijal, nagoveštava da će biti važan deo Arsenala u budućnosti. Sa brzinom i tehnikom koju poseduje, Zečević-Džon je već postigao nekoliko važnih golova i pokazao svoju vrednost na terenu.

Iako je igrao i na poziciji desnog beka zbog svoje brzine, najbolje se snalazi kao desno krilo, gde podseća na svog starijeg saigrača Bukaja Saku. Njegov talenat i potencijal nisu promakli ni bivšem asu Arsenala, Džeku Vilširu, koji je pohvalio Zečević-Džonove nastupe.

Sve oči su uprte u ovog mladog fudbalera, a na njemu je da nastavi da pokazuje svoj talenat i ostvari sjajne rezultate u budućnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter