1
Domaći fudbal
Aleksandar Katai

Aleksandar Katai Crvena Zvezda - Vojvodina, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 5.2.2023. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

POSLEDNJI PLES KATAIJA NA MARAKANI? Crvena zvezda odlučila sudbinu čoveka koji legenda kluba!

Objavljeno: 09.04.24 u 10:38

Katai je ostavio dubok trag na Marakani

Aleksandar Katai, poznatiji kao Magiko, još jednom je pokazao svoju nezamenljivost za Crvenu zvezdu svojim magičnim potezima tokom nedavne pobede protiv Radnika u Surdulici (2:0). Sa ugovorom koji ističe na kraju sezone, mnogi su se zapitali koliko će još dugo ovaj talentovani igrač nositi dres sa kultnom „desetkom“.

Iako ima 33 godine i suočavao se sa povredama, Katai i dalje ima veliki uticaj na igru Crvene zvezde, čemu svedoče i njegovi nastupi ove sezone. Sa sedam postignutih golova na 15 mečeva u Superligi, jasno je koliko je bitan za tim.

Trener Vladan Milojević jasno je iskazao svoju želju da se ugovor sa Kataijem obnovi, a indicije sugeriraju da bi to moglo uskoro da se desi. Iako možda nije na nivou svojih prethodnih sezona, Katai i dalje ima puno toga da ponudi timu.

Pre povratka u Crvenu zvezdu, Katai je nastupao za različite klubove širom sveta, uključujući MLS timove poput LA Galaksija i Čikago Fajera, kao i španski Alaves, grčke Platanjas, OFI sa Krita i Olimpijakos, te srpske klubove poput Vojvodine i Palića.

S obzirom na njegov dosadašnji doprinos i potencijal koji i dalje poseduje, Kataiju se veruje da će i ubuduće biti važan deo Crvene zvezde i da će ostati da pomera granice svog igračkog umeća.

162
13

1 Komentara

  1. Extra igrac zbog godina produzio bi ugovor istom na god.dana ,mislim da je uspio da se finansiski obezbedio kroz karieru ali mladji dolaze i treba im dati sansu

    4
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter