2
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

FOTO: Starsport

PIKSI STAVLJEN NA ČEKANJE: Totalni obrt, sada je upitno produženje ugovora sa Stojkovićem!

Objavljeno: 09.04.24 u 09:11

Piksi će sigurno biti selektor do kraja Evropskog prvenstva

Prijateljski mečevi u martu su stavili selektora Piksija na čekanje, prenosi „Sport Klub“ pozivajući se na izvore iz Fudbalskog saveza Srbije.

Nakon poraza od Rusije u Moskvi (0:4) i neubedljive pobede nad Kiprom u Nikoziji (1:0), ostala su mnoga pitanja otvorena, uključujući i produžetak saradnje sa selektorom, što je nedavno najavio sam Piksi.

Konačnu odluku o sudbini selektora doneće Izvršni odbor FSS, ali to će se desiti tek nakon sazivanja sednice ovog tela, što u ovom trenutku nije slučaj.

Takođe, „Sport Klub“ dodaje da je propala opcija „B“, po kojoj bi Piksiju bio ponuđen novi ugovor samo ako bi prošao grupnu fazu na predstojećem Evropskom prvenstvu. Ova ideja je odbačena jer bi rastanak posle turnira u Nemačkoj podrazumevao obeštećenje za selektora.

Za sada, nema naznaka u kom bi se smeru ova priča dalje odvijala, dok reprezentacija Srbije za 68 dana igra protiv Engleske u Gelzenkirhenu.

Sa povredama pred Svetsko prvenstvo, a pred Evropsko prvenstvo povrede i neizvesnost u vezi sa statusom selektora, situacija ne obećava.

Standings provided by Sofascore
32
22

2 Komentara

  1. Nije on covjek da može da vodi reprezentaciju za njega je neki opštinski klub jer on ne vrijedi za veći klub on je propast Srbije na međunarodno pojavljivanju

    0
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter