0
ATP
Novak Đoković

Serbia's Novak Djokovic shouts during the quarter final match against Denmark's Holger Rune at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Wednesday, May 17, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia)

ODMAH PROBLEMI ZA NOVAKA: Nije započeo takmičenje u Monte Karlu, a već ima nepredviđene poteškoće!

Objavljeno: 09.04.24 u 09:31

Novak će pokušati da se domogne novog trofeja

Novak Đoković kreće u svoju misiju ka osvajanju nove titule u Monte Karlu, započinjući svoj put u utorak. Njegov prvi protivnik će biti Rus Roman Safiulin. Iako su njih dvojica trebali da se sretnu kao treći meč dana na centralnom terenu, zbog kiše koja trenutno pada u Monte Karlu, njihov duel će verovatno početi kasnije nego što je prvobitno planirano.

Prema rasporedu, Novak i Safiulin trebalo bi da izađu na teren nakon mečeva Aleksa de Minora i Stena Vavrinke, kao i Miomira Kecmanovića i Matea Beretinija, što znači da je meč najboljeg tenisera planete zakazan za posle 14 časova.

Kiša koja neprestano pada tokom celog jutra u Monte Karlu, prema prvim prognozama, neće prestati pre 13 časova, što stavlja Novaka Đokovića pred neočekivani izazov i nepredviđenu situaciju. Gotovo je sigurno da će njegov meč biti odložen, te je trenutno neizvesno kada će se tačno odigrati.

Sada ostaje pitanje: Da li će Novak Đoković uspešno prebroditi ovo prvo iskušenje u Monte Karlu? Navijači širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju odgovor na to pitanje.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter