2
Evroliga
KK Partizan

Partizan's head coach Zeljko Obradovic during regular season round 25 Euroleague basketball match between Partizan and Bayern in Belgrade, Serbia on Feb. 8, 2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

LEGENDA PARTIZANA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Otkrio veliku grešku koju su dopustili uprava i Željko Obradović!

Objavljeno: 09.04.24 u 14:11

On nikako nije smeo da napusti Partizan

Legendarni košarkaš Partizana, Miroslav Mića Berić, u svojoj emisiji „Pick and roll s Mićom Berićem“ na Nova S, pridružio se razmišljanjima navijača Partizana o odlasku Matijasa Lesora i Dantea Egzuma, ističući da je gubitak Egzuma bio posebno bolan za tim.

To je nešto što uprava crno-belih i Željko Obradović nikako nisu smeli sebi da dopuste.

Berić je naglasio da je energija koju je Egzum unosio u ekipu bila neophodna, te da je on bio motor tima koji je ubrzavao igru. Uporedio je situaciju s trenutnim centrom Partizana i istakao da je Egzum bio daleko potrebniji timu od novog centra Panatinaikosa.

Govoreći o Lesoru, Berić je istakao da je njegova forma opadala od februara, otprilike u vreme kada je dogovorio transfer u Panatinaikos, te da nije bio više toliko uticajan kao pre. Ipak, naglasio je da je Egzumov odlazak ostavio veću prazninu u ekipi.

Dante Egzum ove sezone u proseku beleži 8.1 poen, 2.7 skokova i 2.9 asistencija u dresu Dalas Maveriksa, a posebno je bio primetan po nekoliko važnih šuteva u završnicama mečeva.

5
4

2 Komentara

  1. Ko dozvoljava ove babine vraćke da sr reklamira ju. Rećiće Te, Ti ne čitaj. Ja ne ću, al ima ko ćei lažovi i krimosi profitiraju. Potrošački zakon, ne ma ga. Lažu i nikom ništa, varaju. gde je garancija ljudi to je lek. Ne možeš u apoteku bez recepta a oni dižu mrtvaca, kosa raste za dva dana.,ćoravi progleda za tri dana i to država dozvoljena, sramota.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter