2
Domaći fudbal
Marakana, Stadion Rajko Mitić

during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on September 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KUVA SE BOMBA NA MARAKANI: Bivši fudbaler Mančester sitija na pragu Crvene zvezde!

Objavljeno: 09.04.24 u 13:34

Zvezda će pokušati da obezbedi njegov potpis

Na stadionu „Rajko Mitić“ uveliko se razmatraju pojačanja za narednu sezonu, a prema poslednjim informacijama, mogla bi da bude detonirana prava bomba.

Kako je nezvanično potvrđeno portalu „MozzartSport“, bivši fudbaler crveno-belih, Luka Ilić, sve je bliže povratku na Marakanu.

Ono što je posebno povoljno za Zvezdu jeste to što bi Ilić mogao da se vrati među crveno-bele kao slobodan igrač, s obzirom na to da je, prema navodima, odbio da produži ugovor sa ekipom Troa, članom „Siti grupe“.

U slučaju dogovora, stigao bi bez obeštećenja, što je velika olakšica za crveno-bele. Prema nekim informacijama, pominje se i trogodišnji ugovor koji bi zadovoljio Ilićeve finansijske uslove, a čini se da je dogovor sve bliži jer i sam fudbaler želi ponovo na Marakanu.

Podsećanja radi, Luka je zajedno sa svojim bratom Ivanom prošao omladinske kategorije Zvezde, a za prvi tim crveno-belih odigrao je 17 mečeva i postigao dva gola pre nego što su obojica prodati Mančester sitiju za 5.500.000 evra.

Iako je bio na pozajmicama u Bredi, Tventeu i Troi, te igrao u TSC-u, u Trouu se nije naigrao i iskazao je želju da napusti klub.

Želja obe strane postoji, a ostaje da se vidi da li će do konačnog dogovora doći.

48
14

2 Komentara

  1. Kako moze da bude bivsi fudbaler nekog kluba, ako nikada nije zaigrao za taj klub?
    Zar nije blam napisati tako nesto… (kad se vec ne napise da je u pitanju bivsi igrac, dete)

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter