0
ATP

FOTO: Starsport

ĐOKOVIĆ MISTERIOZAN: „Hajde da ne preteramo i ne polažemo prevelike nade“

Objavljeno: 09.04.24 u 23:59

„To je samo jedan meč, ali kako sam se osećao, zaista sam zadovoljan“

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, rutinski se plasirao u treće kolo Mastersa u Monte Karlu! Srpski as je bez većih problema savladao ruskog tenisera Romana Safijulina sa 2:0 (6:1, 6:2).

Nakon meča Novak je na konferenciji za štampu rekao sledeće:

Moj osećaj na terenu je bio sjajan. Mislim da je tačan sud ljudi da je to bio jedan od najboljih nastupa koje sam imao ovde u nekoliko godina. Monte Karlo je prvi veliki turnir u sezoni na šljaci. Znate, nisam bio u stanju poslednjih šest, sedam godina da počnem snažno i dobro počnem. Uvek sam se nekako mučio na ovom turniru – poručio je Đoković i dodao:

– Ali opet, to je tek početak turnira. To je jedan meč. Nadam se da ću sutra raditi na održavanju tog ritma i fokusa, očigledno da ću pokušati da igram dobro kao u drugom meču kao i sada.

Istakao je Novak da se treninzi koje ima u polsednje vreme isplate.

– Zaista mi se sviđa kako sam se danas osećao na terenu, kako sam udarao loptu. Mislim da se dve, tri nedelje treninga koje sam imao isplate zaista, znate, dobar blok treninga sa Nenadom Zimonjićem i sa timom. Uložili smo mnogo sati u razmišljanje o igri, pokretu i stvarima koje mi nisu baš išle na ruku na prvih nekoliko turnira ove godine koje sam igrao. To je sjajan početak. Hajde da ne preteramo i ne polažemo prevelike nade. To je samo jedan meč, ali kako sam se osećao, zaista sam zadovoljan. 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter