1
Evroliga
Nebojša Čović

FOTO: Starsport

ČOVIĆ OTKRIO VAŽNU INFORMACIJU: Evo koliko je Zvezda platila za usluge Treja Tompkinsa!

Objavljeno: 09.04.24 u 12:56

Čović je odlučio da otkrije detalje

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, otkrio je u nedavnom intervjuu za emisiju „Indirektno“ na televiziji K1 zanimljive detalje o dosadašnjem angažmanu Treja Tompkinsa u klubu.

Tompkins, visok 208 centimetara i igrač na poziciji krilnog centra, pridružio se Crvenoj zvezdi pre dva meseca. Za to vreme, zaigrao je protiv Splita, beležeći četiri poena za deset minuta igre.

Čović je istakao da je cena Tompkinsa za te dve mesece iznosila manje od 20.000 evra, što je znatno manje u poređenju sa potencijalnim godišnjim primanjima od preko milion evra.

Na četvorci je doveden kasnije Tompkins, koji je juče igrao prvu utakmicu sa Splitom. On je kod nas dva meseca. Njegova cena za ta dva meseca je mala, to je nepunih 20.000 evra ukupno. Za igrača takvog kalibra koji može da prima više od milion evra godišnje, ako se vrati na taj nivo – rekao je Čović.

Tompkins, koji je pre Crvene zvezde igrao za Real Madrid i Zenit iz Sankt Peterburga, ima bogatu košarkašku karijeru iza sebe, uključujući osvajanje Evrolige sa Real Madridom 2018. godine.

5
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter