0
Košarka

Žarko Paspalj (FOTO: Starsport)

NE SMIRUJU SE STRASTI: Paspalj odbrusio Kukoču zbog Jokića! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.24 u 11:50

‘Imaš stvari za kafanu i neke druge, što ne znači da je iskreno.’

Legendarni košarkaš Toni Kukoč izjavio je da su Vlade Divac Dražen Petrović bolji igrači od Nikole Jokića. Ovo je izazvalo dosta negativnih komentara na konto Kukoča i digla se velika prašina. Jedan od onih koji su prstom uperili na Tonija je i Žarko Paspalj koji je u razgovoru sa Acom Petrovićem i Sašon Dončićem istakao da su stvari za kafanu.

-Imaš stvari za kafanu i neke druge, što ne znači da je iskreno. Svi smo mi igrali i imamo svoje mišljenje. Smatram da je najpoštenije i najkorektnije, te na kraju najiskrenije, jer živimo u današnjem vremenu. Danas gledamo košarku i ne želim da ulazim u to da li je lošije, bolje, mekše ili tvrdnje. U ovom momentu imamo gospodina Nikola Jokića i Luku Dončića, kao i gomilu igrača s naših prostora. To je najbolje što mi gledamo, što se tiče moderne košarke. Šta sad treba da ulazimo u neku priču koja ne može da se ispriča – naveo je i dodao:

-Nama je uvek teško pričati, jer smo konektovani što se tiče košarke, pratimo, gledamo i razumemo nešto bolje od ostalih. I mene ponekad uhvati sećanje na stara vremena. Sad imaš običnog navijača koga interesuje košarka. Gleda Jokića, gleda Dončića, pa mu neko ispriča da ima ono vreme. Postoji neki zapis tog prošlog vremena, da pogleda, pa da da svoje mišljenje – jasan je Paspalj.

BONUS SADRŽAJ:

EGZUM NIJE ZABORAVIO SRBIJU: ‘Oni su potpuno druga zver!’ (VIDEO)

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter