0
ATP
Novak Đoković

Novak Đoković (FOTO: Starsport)

NAJVEĆI SVIH VREMENA: Đoković je dokaz da su godine samo broj!

Objavljeno: 08.04.24 u 09:10

Noletova specijalnost je obaranje rekorda.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković danas je ušao u 420. nedelju kao prvi na ATP listi i time je oborio rekord Rodžera Federera i zvanično postao najstariji igrač belog sporta koji je na vrhu. Naime, on je juče napunio 36 godina i 321 i tako došao do ovog podviga koji je bio u vlasništvu Švajcarca.

Koliko god ga osporvalai, kritikovali, Nole će uvek utišati kritičare i svojim radom prkositi zakonima fizike i pokazati da su godine samo broj. Đoković jeste možda na zalasku karijere, ali trebaće još dugo vremena da se pojavi takav teniser kao što je on. Dolazi mlada generacije koju predvode Janik Siner i Karlos Alkaraz, ali po svemu sudeći moraće još neko vreme da sačekaju.

Definitivno je Siner u najboljoj formi od svih, ali Karlitos je uvek nezgodan, tako da će između njih dvojice voditi velika borba za budućeg svetskog broja 1. Španac zna kako je to biti prvi, dok Italijan tek treba da vidi taj osećaj. Ali, ono što je sigurno, jeste da će se teško svrgnuti rekordi koje je Novak oborio i postavio.

BONUS SADRŽAJ:

BOMBA: Lampard bi mogao da trenira Borjana!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter