0
Košarka

FOTO: YouTube/sccreenshot

MICIĆ: ‘Svaku utakmicu gledam kao finale!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.24 u 09:50

‘Pokušavam da igram što mirnije, u svom ritmu, tako da ne jurim ništa.’

Košarkaši Šarlota poraženi su od Oklahome rezulatom 121.118 u novoj rundi NBA lige. Srpski as, Vasilije Micić ponovo je imao dabl-dabl učinak postigavši 17 poena, jedan skok i 10 asistencije i pokazje sve bolju igru. On je nakon meča rekao da im detalji govore da su dobri i da je ovo bila dobra partija.

-Postava sa kraja treće i početka četvrte četvrtine je igrala odlično. Verujem da je trud njih petorice bio ključan. Postavili su nas u situaciju da možemo i da pobedimo. Na kraju je došlo do grešaka, pada koncentracije, prodatih lopti, uključujući i mene. Koštalo nas je mnogo. Detalji nam daju naznaku da smo dobri. Ja to znam jer treniram sa ovim momcima. Dali smo sve od sebe i ovo je bila dobra partija – naveo je i nastavio:

-Osećam se sve više komfornije iz dana u dan. Žao mi je što je ostalo tek još nekoliko utakmica. Svaku utakmicu gledam kao finale, u smislu dokazivanja samom sebi i onima koji su mi pružili ovu priliku. Pokušavam da igram što mirnije, u svom ritmu, tako da ne jurim ništa. To je teško kad nemate minute. U ovom trenutku ih imam i nadam se da igra izgleda dobro, gledajući sa strane – istakao je reprezentativac Srbije.

U tim se posle tri meča pauze zbog povrede stopala vratio Nik Ričards. Micić i centar sa Jamajke su dobro sarađivali.

-Da budem iskren, nikada ne biram nekoga specifično. Tako je bilo i kada sam igrao u Evropi. Govorili su da imam sjajnu konekciju sa nekim visokim igračima. Samo igram tako da pronađem pravog igrača na pravom mestu. Dugo nisam igrao sa tako atletski dominantnim igračem. On i Grent su dvojica različitih igrača, možemo da ih koristimo drugačije. Srećan sam što se vratio, igrao je sjajno – zaključio je Micić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter