0
ATP

FOTO: STARSPORT

ĐERE PREDAO MEČ CICIPASU, PA OTKRIO ŠTA SE DESILO: Obično tako uradim, ali danas to nije slučaj!

Objavljeno: 08.04.24 u 18:56

U pitanju je povreda lakta

Srpski teniser Laslo Đere završio je nastup na Mastersu u Monte Karlu nakon što je pri rezultatu 6:3, 3:2 predao meč Sefanosu Cicipasu.

Srpski teniser je za Sport Klub otkrio je da je zbog povreda lakta morao da preda duel.

Lakat je počeo da me boli pre dve nedelje u Majamiju. Bilo je to posle kraće pauze pošto sam imao problema sa zdravljem. Nisam tada baš krenuo da treniram ne znam koliko, ali opet posle pauze, lopte su bile malo teže u Majamiju tako da nisam tome pridavao veliki značaj. I onda je polako počeo da se manifestuje bol u podlaktici, u mišiću. Od Majamija sam se mučio na treninzima. Za meč bih popio lekove i malo bi bilo bolje. Međutim, danas to nije baš bio slučaj – rekao je Đere za Sport Klub.

I eto sad ultrazvuk je posle meča potvrdio da imam malo tečnosti u laktu, u samom zglobu i tu se vidi još par stvari i moraću magnetnu rezonancu da uradim kada se vratim u Srbiju pa ću onda znati više – rekao je Laslo. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter