0
Fudbal

FOTO: Starsport

DELIJE ĆE MOĆI JOŠ DA UŽIVAJU U NJEGOVIM MAGIJAMA: Novi ugovor za Kataija, ali postoji bitna stavka!

Objavljeno: 08.04.24 u 11:05

Miljenik navijača po svemu sudeći okačiće kopačke o klin u Ljutice Bogdana.

Fudbaleri Crvene zvezde su juče došli su do veoma bitne pobede protiv Radnika iz Surdulice rezultatom 2:0 nakon velike borbe na terenu. Heroj ‘crveno-belih’ bio je Aleksandar Katai koji je postigao dva pogotka i pokazao da je klasa i pored slabe sezone zbog povrede koju je doživeo.

Popularni ‘Magiko’ ostaće u Zvezdi, a pregovori oko detalja u novom ugovoru još uvek traju. U ugovoru postoji jedna klauzula, a to je da Katai sledeće takmičarske godine odigra 60% utakmica, a ako pristane na to, produžiće saradnju do 2026. godine, prenosi MaxBet Sport.

Katai je godinama unazad bio stub Crvene zvezde i jedan od glavnih ‘krivaca’ za tri uzastopne duple krune. Međutim, od početka sezone ga prate povrede, ali dolaskom Vladana Milojevića, vraća se na stare staze i pokazuje da još uvek može na njega da se računa. Po svemu sudeći po isteku ugovora, okončaće svoju karijeru u svom voljenom klubu.

BONUS SADRŽAJ:

https://hotsport.rs/2024/04/08/fudbaler-galatasraja-brutalno-iskren-zincenko-ako-zeli-u-ratu-foto/

8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter