3
Evroliga

FOTO: Starsport

LEGENDARNI MOKA PORUČIO: ‘Zvezda da pobedi Efes i da narednih 20 godina zaj****amo Grobare!’

Objavljeno: 08.04.24 u 15:14

‘Partizan nije srpski klub, već JSD.’

Sudbina Partizana Evroligi nije u samo u njihovim rukama, već zavise i od Crvene zvezde. Naime. ‘crno-beli’ dočekuju Valensiju u poslednjem kolu najelitnijeg kontinentalnog takmičenja, dom tim sa Malog Kalemegdana gostuje Anadolu Efesu u Istanbulu

Izabranici Željka Obraodovića moraju da pobede Valensiju, ali ponovo im plasman u plej-in visi o koncu, pošto Zvezda takođe mora da trijumfuje u turskoj prestonici kako bi Partizan išao u narednu fazu. Legendarni Zoran Moka Slavnić je u razgovoru sa Republiku istakao da ‘crveno-beli’ dođu do pozivitnog rezltata kako bi se zezali na račun Grobara.

– Ja sam za to da Zvezda pobedi u Istanbulu i da narednih 20 godina za***avamo navijače Partizana. Naravno da crveno-beli treba da pomognu večitom rivalu, ali ću te ispraviti za jednu stvar, Partizan nije srpski klub, već JSD (Jugoslovensko sportsko društvo, prim. aut). A, pošto su JSD sada je vreme da im pokažemo ko je bolji. Da se razumemo, ja sam Jugosloven i dalje i zbog te činjenice oni imaju prođu kod mene. Šalu na stranu, žao mi je što je Zvezda ispala zbog budućnosti plej-ofa, dok se Partizan i dalje drži – istakao je Slavnić.

BONUS SADRŽAJ:

NEKAD NE POMAŽE NI AKO TI JE OTAC SLAVNI FUDBALER: Ronaldinjov sin doživeo poniženje! (FOTO)

4
21

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter