0
Košarka

head coach Ergin Ataman Efes v Crvena Zvezda during the Euroleague match at Sinan Erdem Sports Hall on October 07, 2022 in Istanbul, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ATAMAN ISPROZIVAO VILDOZU: Bivši igrač Crvene zvezde se ozbiljno zamerio turskom treneru!

Objavljeno: 08.04.24 u 20:11

„Vildoza ne može da se žali što ne igra u Evroligi“

Košarkaši Panatinaikosa su, uz neočekivano dosta muka, savladali ekipu Kolosa sa 79:74, a nakon meča trener „zelenih“ Ergin Ataman nije bio zadovoljan nastupom svojih momaka..

On je pre svih izdvojio bivšeg košarkaša Crvene zvezde Luku Vildozu, zbog čije partije se najviše iznervirao.

Tragična utakmica, tragično izdanje. Ako mislite da ste veliki i da možete da pobedite bez energije… Videli ste danas kako to izgleda. Srećom smo pobedili. Imam zamerke na račun igrača, a posebno na Vildozu. Luka ne može da ima šut 1/7 iz igre i ne može da se žali što ne igra u Evroligi – rekao je Ataman, pa nastavio da kritikuje:

– Mitoglouov učinak je takođe pao. Budimo spremni, svi misle da je sve gotovo. U četvrtak igramo važnu utakmicu protiv Albe. Ako ovako budemo igrali izgubićemo celu sezonu u poslednjoj utakmici u Evroligi. Napadam svoje igrače zbog toga.

Najbolji u pobedi nad Kolososom bio je Marijus Grigonis sa 23 poena i 6/6 za tri poena. Matijas Lesor je dodao 15 (5sk, 2as), a Kendrik Nan 12 (2sk, 8as). 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter