0
AdmiralBet ABA Liga

Ioannis Sfairopoulos, head coach of Crvena Zvezda at ABA league round 8 match between KK Crvena Zvezda and KK Mornar, played at Aleksandar Nikolic Hall, 20.11.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

TRENER ZVEZDE GOVORIO O PLEJ-OFU: Evo šta je Sferopulos imao da kaže nakon nove pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.24 u 22:36

Grk ima visoka očekivanja.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su na Gripama ekipi Splita u okviru poslednjeg kola regularnog dela ABA lige – 73:92

Nakon meča, Janis Sferopulos je bio kratak.

 Želim da čestitam našim igračima jer smo bili fokusirani, odradili smo ono što smo planirali, kako defanzivno, tako i ofanzivno. Kontrolisali smo utakmicu. Došli smo da se borimo za pobedu, znali smo da je Split tim kojem ako dozvolite da igraju njihovim stilom, onda bismo im dopustili da budu komforni i imali bismo problem.

– Bili smo ozbiljni, odigrali smo 40 minuta sa istom koncentracijom, mislim da smo zaslužili pobedu. Ligaški deo je gotov, tri poraza smo imali posle duple nedelje u Evroligi i ponekad kad igrate posle toga, nije lako. To se dešava, ali mislim da smo odigrali dobro, zaslužili smo da budemo prvi i da imamo prednost domaćeg terena. To može biti veliko, ali može biti i ništa ako to ne iskoristite. Imamo još jednu igru u Evroligi, pa ćemo se posvetiti ABA ligi.

– Svaka igra je teška, nikog ne možete potceniti, svi timovi žele da se kvalifikuju, za nas je veoma bitno da se fokusiramo na nas, poštujemo svakoga, ali bićemo spremni za plejof i da odigramo najbolje.

– Za nas je bitno da pobedimo svaku utakmicu, želimo da pobedimo svaki meč, ne biramo. Mi igramo na pobedu i to je ono što nas jedino zanima.

 

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter