0
Domaći fudbal
Dušan Tadić

FOTO: Starsport

TADIĆ ĆE ZAIGRATI ZA VOJVODINU: Mandarić ubeđen da će uspeti da nagovori kapitena Srbije!

Objavljeno: 07.04.24 u 12:57

Tadić je glavna meta Novosađana

Novi potpredsednik fudbalskog kluba Vojvodina, Milan Mandarić, otkrio je detalje o saradnji sa klubom i otvorio mogućnost povratka poznatog fudbalera Dušana Tadića u redove novosadskog tima.

Mandarić je istakao da bi povratak Tadića u Vojvodinu bio san, naglašavajući da klub gaji veliko poštovanje prema ovom fudbalskom virtuozu. Ipak, s obzirom na Tadićevu trenutnu obavezu u Fenerbahčeu, Mandarić ističe da je potrebno vreme i razumevanje.

Dobar deo Dušanove fudbalske karijere vezan je za Vojvodinu. Verujem da će, kada dođe vreme za njegovu penziju, Dušan poželeti da se vrati i pomogne klubu u kojem je odrastao i stekao fudbalsko znanje – izjavio je Mandarić za slovenački Sport klub.

Govoreći o svojoj ulozi u klubu, Mandarić je istakao da je ponudu za saradnju dobio nakon prisustvovanja proslavi 110 godina postojanja Vojvodine. S obzirom na svoju bogatu karijeru i iskustvo u fudbalskom svetu, Mandarić je prihvatio ulogu potpredsednika zaduženog za fudbal.

Imam fleksibilnost u rasporedu i vreme da se posvetim zadacima koji su ispred nas. Moj cilj je da doprinesem razvoju kluba, sastavim kvalitetan tim i učinim Vojvodinu još jačom. Želimo da napravimo pomak koji klub zaslužuje – naglasio je Mandarić.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter