1
Lifestyle
Bastijan Švajnštajger

Bastian Schweinsteiger during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by David Damnjanovic/Starsport.rs ©)

ŠVAJNŠTAJGER OBOŽAVA BEOGRAD: Muž Ane Ivanović i slavni fudbaler posetio znamenitosti srpske prestonice! (FOTO)

Objavljeno: 07.04.24 u 13:58

Švajnštajger često dolazi u Srbiju

Bivši nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger posetio je prestonicu Srbije, Beograd, gde je obišao mnoge znamenitosti grada, uključujući i tvrđavu Kalemegdan. Švajnštajger, koji je poznat i kao suprug bivše teniserke Ane Ivanović, podelio je svoje utiske sa ovog putovanja putem Instagrama, objavljujući nekoliko fotografija sa tvrđave.

Ono što je posebno obradovalo njegove fanove jeste poruka koju je Bastijan ostavio uz fotografije na srpskom jeziku.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger)

Naime, u opisu fotografija, Švajnštajger je napisao: – Zdravo Beograde!, što je izazvalo oduševljenje njegovih pratilaca na društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da poznati sportista posećuje Srbiju, ali svaki njegov dolazak iznova privlači pažnju javnosti i budi interesovanje za lepote Beograda.

2
0

1 Komentara

  1. Da, zdravo Beograde!
    Dobar dan i dovidjenja. ANA SE DEFINITIVNO PRESELILA SA DECOM U BG, on je sa prostitutkom iz Katara, ženiče je. Ovde je pitanje razvoda.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter