0
Fudbal
FK Crvena zvezda - FK Partizan

referee sudija Nenad Minakovic (C) Nikola Borovic and Atila Harmat during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Crvena Zvezda at stadium FK Partizan (JNA) on December 20, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SRBIJA IMA PREDSTAVNIKA NA EURU: UEFA ukazala poverenje srpskom sudiji za Evropsko prvenstvo!

Objavljeno: 07.04.24 u 12:42

Naš sudija će učestvovati na velikom takmičenju

Nenad Minaković dobio je poziv od strane UEFA da sudi utakmice na nadolazećem Evropskom prvenstvu za kadete, koje će se održati na Kipru od 20. maja do 5. juna.

Srpski fudbalski sudija Nenad Minaković naći će se među akterima na ovom prestižnom takmičenju, dok je Beograđanin Nikola Borović dobio poziv kao pomoćnik sudije.

Minaković je već imao bogato iskustvo u sudjenju, uključujući i večiti derbi prošle godine u decembru, kao i utakmice u Ligi konferencije. Iako je tokom sezone delio pravdu u mnogim superligaškim utakmicama, poslednje runde su donele pauzu, pa će ovo prvenstvo biti prilika da ponovo pokaže svoje sudijačke sposobnosti.

Na Evropskom prvenstvu za kadete učestvovaće 16 kadetskih selekcija, a Srbija se nalazi u grupi sa domaćinom, Ukrajinom i Češkom. Prva utakmica Srbije zakazana je za 20. maj protiv Ukrajine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter